Turbo van Januzaj slaat aan: ‘Kan Martinez nog wel om hem heen?’

Turbo van Januzaj slaat aan: ‘Kan Martinez nog wel om hem heen?’

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 10:00ma 23-11-2020 om 10:00

Adnan Januzaj liet afgelopen weekend nog eens zien over welke klasse hij bezit. De aanvaller liet zich opmerken met fraaie dribbels en een assist. Bij Het Laatste Nieuws vragen ze zich dan ook af of Roberto Martinez nog wel om Januzaj heen kan.

Real Sociedad is de fiere leider in Spanje, na tien speeldagen staat de club helemaal bovenaan de rangschikking. Het aandeel van Januzaj daarin is niet gering. De winger lijkt weer naar zijn allerbeste vorm toe te groeien, Het Laatste Nieuws ziet hoe Januzaj zijn zelf uitgesproken EK-ambities stilaan kracht bij zet.

‘Over zijn technische begaafdheid bestaat voor alle duidelijkheid geen twijfel’, oppert de krant. ‘Ondanks die begaafdheid werd Januzaj echter al een jaar niet meer opgeroepen, al werd hij ook vaak geteisterd door kleine blessures. De laatste minuten van Januzaj dateren al van september 2019, een wedstrijd tegen San Marino was dat.’ Een Januzaj in deze vorm valt echter moeilijk te passeren voor Roberto Martinez. Het zou zomaar kunnen dat de bondscoach Januzaj als joker meeneemt naar het EK, de ervaring van een groot tornooi heeft hij alvast.

‘In mijn hoofd wil ik maar één ding, in de basiself van de Rode Duivels staan’, citeert de krant onze landgenoot. ‘Op mijn 25ste moet dat de bedoeling zijn, ik kan me niet meer permitteren om niet opgeroepen te worden. De turbo moet aan, ik heb het begrepen.’ De turbo begint alvast op toerental te komen, net op tijd voor het EK? Martinez zal het alvast graag zien gebeuren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Januzaj mee naar het EK?

Ja
86%
Nee
14%
(207 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws