'FC Barcelona heeft lijstje van zes alternatieven voor Garcia'

'FC Barcelona heeft lijstje van zes alternatieven voor Garcia'

15-11-2020 17:22 Laatste update: 17:38
8

Het binnenhalen van een extra centrale verdediger heeft de hoogste prioriteit voor FC Barcelona, dat momenteel alleen Gerard Piqué, Clément Lenglet en Ronald Araújo tot zijn beschikking heeft. Araújo is momenteel echter geblesseerd en Frenkie de Jong moest al een aantal keer bijspringen in het hart van de verdediging.

Eric García (Manchester City) staat nog altijd bovenaan het prioriteitenlijstje van de Catalanen: volgens Diario SPORT houden ze er echter rekening mee dat Manchester City de geboren Catalaan opnieuw aan zijn komend jaar aflopende contract houdt. Mocht García inderdaad niet haalbaar blijken, dan heeft de ploeg van Ronald Koeman al een paar kortetermijnoplossingen in gedachten.

Volgens SPORT heeft Barcelona bij het opstellen van zijn lijstje vooral naar de Premier League en de Serie A gekeken. Antonio Rüdiger (Chelsea), Shkodran Mustafi (Arsenal) en Joël Matip (Liverpool) staan samen met Federico Fazio (AS Roma), Mateo Musacchio (AC Milan) en Germán Pezzella (Fiorentina) op het lijstje van zes.