Update: 'Chadli (ex-Anderlecht) investeert pittige som in Standard'

Update: 'Chadli (ex-Anderlecht) investeert pittige som in Standard'

Gepubliceerd: zaterdag 14 november 2020 om 10:00za 14-11-2020 om 10:00

Laatste update: maandag 16 november 2020 om 08:31ma 16-11-2020 om 08:31

Standard is dringend op zoek naar geldschieters nadat Francesco Fornieri besliste om zijn geld dan toch niet in de club van zijn hart te investeren uit schrik voor juridische en financiële problemen. Standard heeft intussen met Nacer Chadli een extra investeerder gevonden.

Ja, u leest het goed, Chadli pompt geld in Standard. Dat laat La Dernière Heure weten. De ex-speler van RSC Anderlecht is afkomstig uit Luik en hij kan het niet aanzien hoe de club uit zijn thuisstad met financiële zorgen kampt. Chadli investeert nu mee in 'Immobilière du Standard de Liège'. Ook ex-spelers Axel Witsel en Marouane Fellaini deden reeds hun duit in het zakje.

Naast Chadli zullen ook professor Yves Reginster en Solico investeren in Standard. Het kapitaal van 'Immobilière du Standard' komt daarmee op 7.308.000 euro. Verder zal er op sportief vlak ook gesnoeid worden in de spelerskern. Jongens met een zwaar loon zullen (proberen) verkocht worden. Dat zijn onder andere Mehdi Carcela Gonzalez en Duje Cop.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws investeert Chadli ook een bijzonder pittige som in Standard. De ex-speler van Anderlecht heeft namelijk besloten om naar verluidt één miljoen euro te investeren in 'L'Immobilière du Standard'. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een verstandige zet van Chadli?

Ja
32%
Nee
68%
(619 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws