Lamkel Zé hoopt op Luciano D'Onofrio: Ik ben hem veel verschuldigd

Lamkel Zé hoopt op Luciano D'Onofrio: "Ik ben hem veel verschuldigd"

12-11-2020 14:33
4

Didier Lamkel Zé wil zo snel mogelijk vertrekken bij Royal Antwerp FC, liefst in januari al. De flankaanvaller kan niet door dezelfde deur met trainer Ivan Leko en komt niet meer aan de bak. Hij hoopt dat Luciano D'Onofrio snel een oplossing zoekt.

Met de sportieve directeur van de Great Old komt Lamkel Zé immers wel goed overeen. "Met Luciano heb ik een speciale band. Net zoals met Bölöni, die ik echt mis. Als mensen me respecteren, respecteer ik terug. Maar Leko respecteerde me niet", vertelde Lamkel Zé aan Het Nieuwsblad.

De Kameroener hoopt een oplossing te kunnen vinden via D'Onofrio. "Ik ben Luciano veel verschuldigd, omdat hij een miljoen euro heeft uitgegeven aan een speler uit de Ligue 2. Niet veel mensen zouden hetzelfde hebben gedaan", vervolgde Lamkel Zé.

"Hij helpt me als ik in de problemen zit. Hij beloofde me zelfs het nummer 10, alleen kon dat uiteindelijk niet, omdat ze over mij klaagden in de kleedkamer. Maar ik hoop dat Luciano me nu opnieuw begrijpt en me in januari laat gaan."