Hazard moet weer tegenslag verwerken: “De zoveelste domper voor hem”

Hazard moet weer tegenslag verwerken: “De zoveelste domper voor hem”

07-11-2020 15:45
11

Eden Hazard mist de komende interlands met de Rode Duivels. De aanvaller van Real Madrid is getroffen door het coronavirus. Gilles De Bilde laat zijn licht schijnen over de situatie.

“Het is de zoveelste domper voor Hazard”, begint De Bilde. “Hij is de duurste speler van Real Madrid, maar kende veel blessureleed sinds hij er tekende. Dit er nog eens bij is natuurlijk het minst leuke wat je kan meemaken. Maar goed, het hoeft geen drama te zijn.”

“Hij is jong en fit. Corona zou normaal gezien niet veel moeten veroorzaken”, citeert Het Laatste Nieuws. “Alleen is het wel zo dat Hazard de voorbije weken naar zijn beste vorm aan het toegroeien was. Real had uiteraard graag gerekend op hem. Dat zal nu weer tien dagen wachten worden.”

Hazard haakt aldus weer af voor de Rode Duivels. “Martínez was verheugd bij zijn komst. Het is bijna een jaar geleden dat hij nog speelde voor de nationale ploeg. Zo lang sukkelt hij dus al met blessures.”

“De Duivels hebben wel al getoond dat ze ook zonder Hazard hun streng kunnen trekken, maar in zo’n belangrijke interland als die tegen Engeland wil je natuurlijk liever met hem spelen. Het is nu hopen dat hij snel zal herstellen”, besluit De Bilde.