Bale heeft eigen golfbaan bij Tottenham: Ik kon mijn ogen niet geloven!

Bale heeft eigen golfbaan bij Tottenham: "Ik kon mijn ogen niet geloven!"

04-11-2020 13:52
3

Sergio Reguilón heeft zich goed aangepast bij Tottenham Hotspur. De Spaanse linksback kwam net als Gareth Bale over van Real Madrid en ziet dat alles uit de kast wordt getrokken om het de Welshman naar de zin te maken.

"De Premier League is een heel andere competitie, maar ik pas mij goed aan de nieuwe omstandigheden aan", zo steekt Reguilón van wal in gesprek met El Larguero. "Het kan vaker gebeuren in je carrière dat je een transfer maakt. Ik moet presteren, in Spanje en daarbuiten. Maar ik heb hier veel geweldige teamgenoten. Son en Höjbjerg zijn goede jongens. Het is een goede groep."

Ook Bale is helemaal opgeleefd bij Spurs, ziet Reguilón, die in september zijn debuut maakte voor het Spaanse elftal. "Hij is heel blij. Hij oogt anders. De taal maakt een groot verschil. Hij sprak Spaans, maar gebrekkig. Zoals ik in het Engels. Hij voelt zich meer op zijn gemak bij de Engelse gewoonten."

Bovendien doet de Premier League-club er alles aan om de terugkeer van Bale tot een succes te maken. "Het verraste mij dat er golfbanen zijn op het sportcomplex van Tottenham. Er is mij verteld dat ze speciaal voor Bale zijn aangelegd. Het zijn maar korte banen, maar toch. Ik kon mijn ogen niet geloven!", uit de 23-jarige vleugelverdediger zijn verwondering.

"Het is jammer dat het er niet uitkwam bij Real Madrid, ik zou hem altijd aantrekken", vervolgt Reguilón over Bale. "Ik heb geen idee of hij nog terugkeert."