Antwerp mag mij inderdaad altijd opbellen, ik volg hen op de voet

"Antwerp mag mij inderdaad altijd opbellen, ik volg hen op de voet"

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 12:30di 27-10-2020 om 12:30

Laatste update: dinsdag 27 oktober 2020 om 12:31di 27-10-2020 om 12:31

Antwerp won afgelopen zondag met 3-2 van Beerschot. Dat doet ook Funso Ojo (29) veel plezier. De Antwerpenaar heeft het evenwel niet makkelijk bij zijn club Aberdeen. 

Vorig seizoen was Ojo daar basisspeler, maar nu zit hij vooral op de bank. "Ik gaf voor het sluiten van de markt deze zomer aan dat ik nog wilde vertrekken, maar de clubleiding wilde daar niet aan meewerken. Ik doe dus meer dan mijn plicht, want ik ben er de man niet naar om mijn geld te verdienen door zo weinig mogelijk moeite te doen. Om eerlijk te zijn: ik voel me hier niet goed", bekent hij bij Het Laatste Nieuws.

Ojo hoopt dan ook om in de winter te vertrekken. "Hoewel ik elke ochtend met de beste intenties aan mijn dag begin, kan ik een bepaald gevoel niet van me afschudden. Volgens mij was dit gewoon een mismatch. We kwamen overeen om opnieuw rond de tafel te gaan zitten als mijn gevoel niet veranderde bij het openen van de volgende transferperiode. Ik ben benieuwd."

Ojo zou hoe dan ook geen nee tegen zijn ex-ploeg Antwerp. "Antwerp mag inderdaad altijd bellen, maar hoe minder ik speel en hoe beter zij het doen,  hoe kleiner die kans denk ik.  Ik volg hen in elk geval op de voet en zag ook meteen de post van Faris (Haroun) op Instagram. Het doet me veel plezier dat Antwerp bevestigde dat het de ploeg van 't stad is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Antwerp dit seizoen kampioen?

Ja
39%
Nee
61%
(628 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws