Montanier zag een mak Standard: Dan kan je beter andere job zoeken

Montanier zag een mak Standard: "Dan kan je beter andere job zoeken"

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 12:45vr 23-10-2020 om 12:45

Standard is aan de Europa League begonnen met een zure nederlaag. Het werd in eigen huis 0-2 tegen Rangers. Philippe Montanier zag een onherkenbaar Standard op het veld. 

"Een verdiende nederlaag", stelt Montanier onomwonden bij Het Nieuwsblad. "Het is jammer om te beginnen met een nederlaag. Helaas krijgen we een strafschop tegen na ongelukkig hands. In de tweede helft hebben we ons niveau niet kunnen opkrikken. De weersomstandigheden hielpen ook niet."

Toch ziet Montanier meer dan alleen pech. "Kijk, als je in de Europa League speelt tegen Rangers en je bent niet gemotiveerd, dan kun je beter een andere job zoeken. Maar oké, de jongens deden het niet met opzet. Ze zijn ontgoocheld en gefrustreerd. We brachten zo veel mogelijk offensieve spelers het veld in, maar hun keeper heeft in de tweede helft niks moeten pakken."

Montanier hoopt op beterschap tegen Benfica. "We speelden geen Europa League-match. Je moet veel meer doen. In Europa moet iedereen op niveau zijn en dat was niet het geval. Noch op team-, noch op individueel niveau. Jammer, want we hebben alles gedaan om dit toernooi te halen. Maar goed, we verliezen een veldslag. De oorlog is nog niet verloren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws