Gerrard (40) keert terug naar Sclessin: Wij maken ons geen illusies

Gerrard (40) keert terug naar Sclessin: "Wij maken ons geen illusies"

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 13:15do 22-10-2020 om 13:15

Standard speelt donderdag tegen Glasgow Rangers in de Europa League. Dat betekent dat ook Steven Gerrard even terugkeert. Die kwam in 2008 al naar Sclessin als speler van Liverpool. 

"Ik heb het wel voor dit stadion", laat hij optekenen in Het Laatste Nieuws. "Hoge en steile tribunes, de fans dicht bij het veld. Toen zat het hier vol en was de sfeer formidabel. Steven Defour herinner ik me ook nog, die stak er bovenuit. Het is jammer dat het niet voor een vol huis is, maar we zijn al blij dat we weer voor wat fans kunnen spelen."

Gerrard is alvast goed voorbereid op de partij. "De voorbije 72 uur heb ik vijf of zes wedstrijden van Standard bekeken. Ik heb ook wel wat vrienden in België met wie ik gesproken heb. Van Damme? Mignolet? Nou, dat verklap ik niet, dat moeten jullie zelf maar uitvissen."

De Rangers zijn op hun hoede in Luik. "Ik vind dat Standard een heel sterke groep heeft. De spelers die positief testten, kunnen ze moeiteloos vervangen. Dat verstoort mogelijk meer onze voorbereiding dan die van hen omdat we ons gaan moeten aanpassen aan de wijzigingen die ze moeten doorvoeren. We maken ons geen illusies, als we hier met drie punten vertrekken, zou dat een grote prestatie zijn. Daar gaan we hard voor moeten werken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Gaat Standard winnen van Rangers?

Ja
70%
Nee
30%
(90 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws