Clement en Club Brugge gaan drukke weken tegemoet: “Moeten roteren”

Clement en Club Brugge gaan drukke weken tegemoet: “Moeten roteren”

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 14:26vr 16-10-2020 om 14:26

De komende tien weken speelt Club Brugge maar liefst achttien wedstrijden en dan is het winterstop. Philippe Clement spreekt over die drukke periode tegenover Het Nieuwsblad.

“Voor onze internationals worden dat mogelijk zelfs 21 wedstrijden”, begint Clement. “We zullen moeten roteren om telkens iedereen 100 procent fit aan de start te krijgen. De komende tijd zullen we bijna nooit een normale week hebben.”

“Om de drie dagen spelen we een wedstrijd, en ’t zijn allemaal mooie affiches. Maar ik voel ook wel dat dat heel hard leeft in onze kleedkamer: mijn spelers kijken uit naar die opeenvolging van wedstrijden. Misschien vinden ze mijn trainingen niet leuk (lacht).”

Clement blijft voorzichtig over de huidige coronasituatie. “Je kent mij: ik hou mij niet bezig met zaken waar ik geen controle over heb. Natuurlijk spelen we veel liever met publiek, maar we zien wel wat er gebeurt. Als er maatregelen moeten genomen worden in het belang van de volksgezondheid, dan kunnen wij enkel maar volgen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws