Paris Saint-Germain lijkt zwakke seizoensstart te boven: Neymar de grote man

02-10-2020 22:54

Paris Saint-Germain is dankzij een 6-1 overwinning teruggekeerd in de bovenste regionen van de Ligue 1-ranglijst. De Parijzenaars hadden geen kind aan Angers en staan na een belabberde seizoensstart nu op de tweede plaats.

De eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen van PSG gingen verloren, maar dankzij de dikke thuiszege op Angers staat de ploeg van trainer Thomas Tuchel na zes wedstrijden nu weer op de tweede plaats mer twaalf punten. Al na zeven minuten kwamen de Parijzenaars op voorsprong via Alessandro Florenzi en nog voor rust verdubbelde Neymar de marge.

Daarmee is de grote uitblinker benoemd. De Braziliaan speelde erg goed en maakte er vlak na de rust ook 3-0 van. Tussendoor scoorde Ismael Traoré nog tegen, maar in het restant van de wedstrijd liep PSG uit naar een zesklapper. Julian Draxler, Idrissa Gueye en Kylian Mbappé zetten hun naam op het scoreformulier en brengen de Parisiens zo terug naar de bovenkant van de Franse ranglijst.