Geert De Vlieger steekt KAA Gent op geheel eigen wijze hart onder de riem

Geert De Vlieger steekt KAA Gent op geheel eigen wijze hart onder de riem

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 14:50di 29-09-2020 om 14:50

Afgelopen week dook op sociale media regelmatig de foto op van een hobbycoureur die op Strava een weg had afgelegd op zijn fiets in de vorm van een Duvelglas. Het inspireerde analist en ex-doelman van onder meer Club Brugge Geert De Vlieger om hetzelfde te doen, maar dan in de vorm van de Beker met de Grote Oren.

Dinsdagavond treft KAA Gent het Oekraïense Dynamo Kiev in de terugronde van de play-offs van de Champions League. De Buffalo’s moeten er een 1-2-achterstand van de heenwedstrijd ophalen. Lukt dat, dan volgt de groepsfase van het Miljoenenbal. De Vlieger fietste bij wijze van promotie een stevig rondje op zijn stalen ros in de vorm van de te winnen trofee.

Een reactie op de knappe prestatie van De Vlieger willen we jullie alvast niet onthouden. Doordat Gent in eigen huis al niet wist te winnen en het in Kiev niet kan rekenen op enkele sterkhouders, is de kans dat het de groepsfase van de Champions League haalt vrij klein. Volger Patrick Vercruysen reageerde daarom met een knipoog op de tweet. Ooh ja, moest Gent de CL niet halen, komt het automatisch in de groepsfase van de Europa League terecht. Benieuwd of De Vlieger dan opnieuw op zijn fiets kruipt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een geslaagde actie van De Vlieger?

Ja
75%
Nee
25%
(55 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws