Clement wil eindelijk nog eens winnen: We zijn fysiek ten onder gegaan

Clement wil eindelijk nog eens winnen: "We zijn fysiek ten onder gegaan"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 12:00ma 21-09-2020 om 12:00

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 12:17ma 21-09-2020 om 12:17

Cercle Brugge ontvangt maandagavond STVV. Na twee nederlagen op rij zoekt Paul Clement naar een zege. Vooral tegen Anderlecht bleef zijn elftal onder de maat.  

"De kracht van Anderlecht mag niet alleen de verklaring zijn voor onze mindere prestatie in Brussel", benadrukt Clement bij Het Laatste Nieuws. "Maar anderzijds vraag ik me af of we er met een betere prestatie iets hadden kunnen pakken. Als we de key moments hadden benut, dan misschien. Maar dan nog. In Anderlecht zijn we vooral fysiek ten onder gegaan, dat hebben ook de wedstrijddata duidelijk uitgewezen. Ik neem dus zeker mijn deel van de verantwoordelijkheid voor dat verlies."

Clement wil eindelijk nog eens punten pakken. "Mogelijk komt het door de komst van een paar nieuwe jongens dat er wat onrust in onze kleedkamer sluipt. Maar ze moeten op dit niveau om kunnen gaan met de toenemende concurrentie. Die zal in de toekomst alleen maar groter worden. Met de komst van Carlos Aviña als technisch directeur speuren we de volledige internationale markt verder af. Dit is een uitdagend project."

De vraag is ook of Anthony Musaba zal spelen. Hij leverde een dramatische prestatie af tegen Anderlecht. "De ontwikkeling van jonge spelers gaat gepaard met vallen en opstaan, het is een moeilijk pad met veel putten en bulten. Anderlecht was zo'n bult voor Musaba waar hij niet over raakte. Hij wilde het bij momenten té goed doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws