'FC Barcelona blokkeerde verzoek Koeman, Ter Stegen krijgt zijn zin'

'FC Barcelona blokkeerde verzoek Koeman, Ter Stegen krijgt zijn zin'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 23:33wo 16-09-2020 om 23:33

Ronald Koeman nam met Henrik Larsson en Alfred Schreuder zijn eigen assistenten mee naar FC Barcelona, maar wilde ook een eigen keeperstrainer aanstellen. Daar zijn de Spanjaarden echter niet mee akkoord gegaan.

Dat meldt SPORT woensdag. Koeman heeft aan Barcelona gevraagd of hij een keeperstrainer mee mocht nemen, maar de club wilde graag verder met José Ramón de la Fuente, de huidige keeperstrainer. Ter Stegen werkt goed samen met De la Fuente en zag een wijziging in de staf ook niet zitten.

SPORT benadrukt dat Quique Setién wél zijn eigen keeperstrainer mee mocht nemen. De ontslagen Spanjaard nam Jon Pascua mee naar Camp Nou. De band tussen Ter Stegen en Pascua was naar verluidt minder sterk en Barcelona lijkt om die reden geen gehoor te hebben gegeven aan het verzoek van Koeman om nu weer een nieuwe keeperstrainer aan te stellen.

Daarmee geeft Barcelona volgens SPORT een duidelijk signaal af aan Ter Stegen, met wie de club in gesprek is over een contractverlenging. De la Fuente nu opzij zetten zou slecht uit kunnen pakken tijdens de contractonderhandelingen met Ter Stegen, die in Camp Nou nog tot 2022 vastligt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws