Terugkeer Bale nog wat dichterbij: 'Tottenham neemt riant salaris op zich'

Terugkeer Bale nog wat dichterbij: 'Tottenham neemt riant salaris op zich'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 16:05wo 16-09-2020 om 16:05

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho liet woensdag weinig los over de mogelijke komst van Gareth Bale naar Londen, maar vertelde wel dat hij de Welshman al eerder in zijn ploeg wilde hebben. Bale lijkt dit seizoen weer het shirt van Spurs te gaan dragen. 

De zaakwaarnemer van Bale liet woensdagochtend weten dat een terugkeer van zijn cliënt naar Tottenham Hotspur dichtbij is. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Real Madrid. Volgens Marca gaat de Engelse club het volledige salaris van Bale betalen, en blijft Real verantwoordelijk voor het uitkeren van de bonussen.

Mourinho werd woensdag op de persconferentie bij Tottenham Hotspur geconfronteerd met de mogelijke komst van Bale. "Gareth Bale is een Real Madrid-speler en ik praat niet over spelers van andere clubs. Het is niet mijn werk om contact te hebben met zaakwaarnemers en ik wil hier niet op reageren", aldus Mourinho, die zich toch iets liet ontvallen. "Ik probeerde Gareth al naar Real Madrid te halen tijdens mijn periode in Spanje. De president heeft mijn instict gevolgd en haalde Gareth nadat ik vertrok. Dat is geen geheim, en dat weet Gareth ook."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Kan Bale best terugkeren naar Tottenham?

(59 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws