OFFICIEEL: Beerschot gaat met voormalig target van Club Brugge aan de haal

OFFICIEEL: Beerschot gaat met voormalig target van Club Brugge aan de haal

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 10:35wo 09-09-2020 om 10:35

Laatste update: woensdag 9 september 2020 om 10:43wo 09-09-2020 om 10:43

Ismaila Coulibaly mag zich een speler van Beerschot noemen. Woensdag stelden de Ratten hem voor als 'toptalent'. Eerder was Coulibaly in beeld bij Club Brugge.

Beerschot neemt Coulibaly over van Sarpsborg 08. Bij die Noorse ploeg haalde Club Brugge eerder Krépin Diatta weg. Nu klonk het dat Coulibaly ook op interesse kon rekenen van Blauw-Zwart, maar hij zal dus nu zijn kunsten gaan tonen op het Kiel. De middenvelder uit Mali tekende bij Beerschot een contract voor drie seizoenen.

De constructie van Coulibaly is trouwens opvallend. Sheffield United trok hem aan, maar laat hem rijpen in ons land. 'De Premier League club rekent erop dat Coulibaly zich de volgende seizoenen ook bij Beerschot kan doorzetten en progressie maakt', stelt Beerschot. 

Technisch manager Sander Van Praet: "Het is logisch dat Coulibaly op de radar zat van vele mooie clubs. Hij sloot pas vorig jaar aan bij de A-kern van Sarpsborg 08 en groeide er, ondanks z’n leeftijd, uit tot een sterke schakel op het middenveld. Coulibaly heeft veel potentieel en ik ben ervan overtuigd dat hij ook bij ons kan uitgroeien tot een sterkhouder op het middenveld. Maar we mogen niet vergeten dat Ismaila nog jong is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws