UPDATE: 'Southampton stuurt Hoedt liever naar Club Brugge dan Anderlecht'

UPDATE: 'Southampton stuurt Hoedt liever naar Club Brugge dan Anderlecht'

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 07:00wo 09-09-2020 om 07:00

Laatste update: woensdag 9 september 2020 om 11:20wo 09-09-2020 om 11:20

De kans wordt steeds groter dat Wesley Hoedt (26) komend seizoen in de Jupiler Pro League aan de slag gaat, de vraag is alleen waar. De interesse in de Nederlandse verdediger was al groot en nu kwam ook landskampioen Club Brugge aankloppen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Na RSC Anderlecht, zijn ex-club Royal Antwerp FC en KAA Gent heeft nu ook Club Brugge zich gemeld bij Southampton FC. Bij de Premier League-club heeft de 26-jarige verdediger geen toekomst meer en naar eigen zeggen behoort een terugkeer naar de Belgische competitie tot de mogelijkheden. Meer nog: Hoedt heeft zelfs al info ingewonnen bij enkele spelers van Club Brugge.

Toch is een transfer nog veraf, aangezien zijn situatie bij Southampton ingewikkeld is. The Saints verkiezen een verkoop, maar met acht miljoen euro is zijn prijskaartje niet min. Voor Anderlecht en Antwerp lijkt het bijzonder hoog gegrepen, maar Gent en Club Brugge zijn niet happig om dergelijk bedrag op dit moment op tafel te leggen.

Of Southampton openstaat voor een huur met of zonder aankoopoptie is nog onduidelijk. Afwachten welke Belgische topclub de komende weken een poging waagt in de strijd om Hoedt.

Update: Volgens Voetbal International gaat Club Brugge de komende dagen Southampton een voorstel doen om Hoedt terug naar ons land te halen. Het zou gaan om een huurdeal met aankoopoptie. 'Anderlecht wil vooralsnog alleen huren, waardoor de voorkeur van de Engelsen uitgaat naar Club Brugge', stellen de Nederlanders.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie haalt Hoedt in huis?

(872 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws