Engelse boulevardpers smult van rel: meer details lekken uit

Engelse boulevardpers smult van rel: meer details lekken uit

08-09-2020 19:10
1

De Engelse boulevardpers smult van de situatie tussen Phil Foden (Manchester City), Mason Greenwood (Manchester United) en twee IJslandse dames, die zaterdag in de hotelkamers van de Engelse talenten zijn beland. The Daily Mail onthult dinsdag meer informatie.

Na de wedstrijd tussen IJsland en Engeland namen Foden en Greenwood twee dames mee naar hun hotelkamer. Omdat dat tegen de coronaregels ingaat, zijn ze uit de selectie van bondscoach Gareth Southgate gezet. Op een video is te zien hoe een van de dames een afspraakje probeert te regelen met Foden en Greenwood. Volgens The Daily Mail was het niet de bedoeling dat twee, maar vier dames mee zouden komen naar het hotel. Uiteindelijk zijn er maar twee gegaan.

Volgens de boulevardkrant had een van de dames al een paar dagen contact met Greenwood. Foden heeft thuis een vrouw en kind. "Ik wilde ze nooit in deze positie brengen. We wisten niet beter en wisten ook niet dat ze in quarantaine waren, anders hadden we ook niet met ze afgesproken. We wisten ook niet wie Phil was. Ik hou eigenlijk niet echt van voetbal", zegt een van de dames. "We wisten ook niet dat Mason voor Manchester United speelde." 

Foden en Greenwood hebben inmiddels hun excuses aangeboden. Ze hebben van hun clubs een boete gekregen.