UPDATE: ‘Atlético Madrid moet 27 miljoen euro ophoesten voor Carrasco’

UPDATE: ‘Atlético Madrid moet 27 miljoen euro ophoesten voor Carrasco’

08-09-2020 17:20 Laatste update: 15-09-2020 20:45
5

Yannick Carrasco heeft Atlético Madrid in de korte periode na nieuwjaar kunnen overtuigen van zijn kunnen. De Madrilenen halen hem nu voorgoed terug naar de club waar hij al eerder rondfladderde. Carrasco tekent een contract dat hem de komende vier jaar aan Atlético bindt.

Vorige winter maakte de Rode Duivel de overstap naar Atlético al, toen op huurbasis. Hij wou zich naar verluidt terug in de kijker van bondscoach Roberto Martinez spelen voor het aankomende EK.

Na een goed half seizoen en dito optreden van Carrasco bij de Rode Duivels heeft Atlético dus een nieuw contract klaar liggen voor de vleugelspeler van het Chinese Dalian, dat hem in 2018 ging weghalen in Madrid. Daar speelde Carrasco al eerder van 2015.

Update: Volgens Marca moet Atlético Madrid een flink bedrag ophoesten voor Yannick Carrasco. De Rode Duivel moet zo’n 27 miljoen euro kosten. In de Spaanse hoofdstad tekende Carrasco een contract tot 2024. Atlético Madrid zal het bedrag in schijven betalen aan het Chinese Dalian.