Marin over Ajax-tijd: 'Kans gehad met belangrijke voetballers te trainen'

Marin over Ajax-tijd: 'Kans gehad met belangrijke voetballers te trainen'

Gepubliceerd: dinsdag 1 september 2020 om 15:22di 01-09-2020 om 15:22

Razvan Marin heeft in gesprek met Roemeense media teruggekeken op zijn verblijf bij Ajax. De middenvelder maakte deze week na een mislukt verblijf in Amsterdam de overstap naar Cagliari.

De Italiaanse club kocht het nog vier jaar doorlopende contract van Marin af voor naar verluidt tien miljoen euro. "Mijn tijd bij Ajax was een ervaring, een periode waarin ik veel geleerd heb", zegt aldus de ex-speler van Standard, die toch goed terugkijkt op zijn jaar bij Ajax. "Ik zou niets anders gedaan hebben, tegen Ultima Faza. Het is gelopen zoals het is gelopen. Ik heb nergens spijt van. Ik heb de kans gehad om te trainen met belangrijke voetballers en heb van hen veel dingen geleerd."

Marin sprak ook nog kort met Erik ten Hag voor zijn vertrek naar Italië. "Hij wenste me veel succes", aldus de middenvelder. "Ik wil me nu zo snel mogelijk aanpassen aan de eisen van de coach bij Cagliari en mezelf in de basis spelen. Ik denk dat de Serie A mij beter past. Ik kan niet wachten om tegen Cristiano Ronaldo te spelen, maar in Italië zijn er meer belangrijke en grote namen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws