KV Oostende-speler tempert: “Doku? Ik heb nog tegen Marcelo gespeeld”

KV Oostende-speler tempert: “Doku? Ik heb nog tegen Marcelo gespeeld”

01-09-2020 09:44
10

KV Oostende speelde 2-2 gelijk tegen RSC Anderlecht. Andrew Hjulsager moest Jérémy Doku afstoppen. Tegenover Het Nieuwsblad blikt hij terug op de wedstrijd.

Door de blessure va Capon en de schorsing van Bataille moest Hjulsager op de rechtsback plaatsnemen. Daar kwam hij de pijlsnelle Doku tegen. "Maar ik ben wel meer gewoon, hoor”, grijnst Hjulsager. “In La Liga bij Celta de Vigo moest ik ook twee keer rechts achterin spelen. Tegen Marcelo van Real Madrid, trouwens. Dat was nog iets anders.”

Toch wil de Deense smaakmaker niet op die positie blijven staan. “Laat Jelle maar snel terugkeren”, gaat hij verder. “Want ik wil voor goals en assists zorgen. De trainer vroeg me tijdens de week of ik daar kon spelen uit noodzaak. One for the team, dacht ik.”

“Dat we uiteindelijk niet konden winnen, is wel zuur. We voelden dat er zo veel meer inzat tegen een Anderlecht dat heel veel ruimte weggaf. Na een dubbele voorsprong moet je eigenlijk altijd winnen, maar het is niet zo dat we nu in zak en as zitten.”