Done deal: STVV versterkt zich met Nieuw-Zeelandse international

Done deal: STVV versterkt zich met Nieuw-Zeelandse international

25-08-2020 07:45 Laatste update: 27-08-2020 20:27
2

STVV is goed op weg om toch een nieuwe speler te kunnen verwelkomen. Na Keito Nakamura en Jonathan Buatu trekken de Kanaries nu Liberato Cacace aan.

VoetbalPrimeur.be kon u eerder al melden dat Cacace (19) op het verlanglijstje van STVV stond en op weg was naar België. Dat bevestigt nu ook Het Belang van Limburg. STVV zoekt na het vertrek van Thibault De Smet nog naar een linksachter. Dat moet Cacace worden, die eerst de competitie in zijn thuisland nog moet afwerken.

De Nieuw-Zeelandse international wordt naar verluidt volgende week in ons land verwacht. Dan zal hij een meerjarig contract ondertekenen bij STVV. Cacace komt momenteel uit voor Wellington Phoenix en wordt als een groot talent gezien in eigen land. Hij kwam op amper negentienjarige leeftijd al drie keer uit voor de A-ploeg van Nieuw-Zeeland. Voor Wellington Phoenix kwam hij al zestig keer uit en was hij goed voor vier doelpunten en vier assists.

Update: STVV heeft de Nieuw-Zeelandse international Liberato Cacace binnen. De Kanaries vonden een deal met Wellington Phoenix en de verdediger zal een meerjarig contract tekenen bij de club, dat vernam VoetbalPrimeur.be. In eigen land wordt Cacace gezien als een groot talent. In 60 wedstrijden scoorde de linksachter vier keer en gaf hij vier assists.