Bölöni denkt aan nieuwe spelers bij Gent: Je probeert altijd om te verbeteren

Bölöni denkt aan nieuwe spelers bij Gent: "Je probeert altijd om te verbeteren"

21-08-2020 07:00
19

Laszlo Bölöni (67) geeft toe dat hij bij KAA Gent een andere stijl zal hanteren dan Jess Thorup. De Roemeen wil enkele dagen de spelersgroep analyseren, maar hij sluit niet uit dat er nadien nog uitgekeken zal worden naar extra versterkingen. Zo vertelt Bölöni in Het Laatste Nieuws.

Op de persconferentie vertelde de kersverse Gent-trainer alvast dat hij meteen zijn eigen accenten zal leggen. "Je probeert altijd om te verbeteren en zo sterk mogelijk te zijn, in de mate van het mogelijke", aldus Bölöni. "Maar ik vraag je om die vraag over een dag of tien nog eens te stellen. Ik heb de radiografie gemaakt van alle spelers in België."

Zo moet Gent mogelijk toch nog aan de slag op de transfermarkt, terwijl er al heel wat nieuwkomers werden vastgelegd. "Daar zitten er veel met interessante kwaliteiten bij. Maar als je dieper gaat analyseren, zie je ook de limieten. Daarom vraag ik je geduld, om eerst te kunnen bekijken welke richting we uitgaan. Maar ik geef toe dat het een onderwerp is dat me bezighoudt."