Boskamp mist vuur bij Club Brugge: Hij is nu een heel lieve jongen

Boskamp mist vuur bij Club Brugge: "Hij is nu een heel lieve jongen"

Gepubliceerd: donderdag 13 augustus 2020 om 21:00do 13-08-2020 om 21:00

Club Brugge is dit seizoen nog niet op toerental geraakt. Johan Boskamp ziet dat met lede ogen aan, vooral omdat ook Ruud Vormer geen vuur in de ploeg krijgt. 

"In de bekerfinale speelden ze na de rust op de helft van de tegenstander. Waar ik me toen zorgen om maakte, was dat ze helemaal niks creëerden. Het was lopen zonder tempo. Het vuur zat er niet in, ook niet bij Ruudje en Hansie (Vanaken, red.)", aldus Boskamp bij Het Laatste Nieuws.

"Ik miste het gif dat Ruud normaal heeft. Ik heb nooit anders geweten dan dat hij verliezen haatte, maar nu is hij een heel lieve jongen. Tegen Antwerp dacht ik: dat is Ruudje niet. Hans zoekt normaal de diepte op, maar ook dat was er niet."

Philippe Clement moet dat nu zien op te lossen. "Als trainer is het je taak om te zorgen dat je bepalende spelers het doen, dan trekken die de rest wel mee. Een trainer is áltijd afhankelijk van zijn spelersgroep: gaan ze mee of gaan ze niet mee? Philippe moet ervoor zorgen dat hij zijn bepalende spelers weer aan de praat krijgt. Dan denk ik dat ze weer de sterkste ploeg van het land hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws