Dromen bij Castagne en co: Dan winnen we de Champions League

Dromen bij Castagne en co: "Dan winnen we de Champions League"

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 10:10wo 12-08-2020 om 10:10

Hans Hateboer, de aanvallende rechtsback van Atalanta, leeft met vertrouwen toe naar de kwartfinaleclash in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. La Dea komt met een uitstekende serie in de competitie op zak naar Portugal.

Het Serie A-seizoen werd afgesloten als derde, waardoor de ploeg van Timothy Castagne ook volgend seizoen weer in het miljardenbal actief zal zijn. "En dat met het aantrekkelijkste voetbal van de competitie", vertelt Hateboer aan NU.nl. "We hebben 98 goals gemaakt, dan mag je tevreden zijn. Onze fans leven in een soort droom. Veel van hen zaten al in het stadion toen de club nog tegen degradatie streed."

Van bijna degraderen naar de kwartfinale van de Champions League. Als het aan Hateboer ligt eindigt het sprookje woensdagavond nog niet. "Als we wat geluk hebben - en dat hebben we dus drie keer nodig - en drie keer de wedstrijd van ons leven spelen, dan zouden we de Champions League kunnen winnen. De halve finale halen zou al top zijn, maar we gaan wel naar Portugal voor de eindzege."

Het duel tussen Atalanta en PSG begint woensdagavond om 21.00 uur. De winnaar gaat door naar de halve finale van de Champions League, waarin het tegen RB Leipzig of Atlético Madrid zal spelen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws