Done deal: Jonge Braziliaan trekt naar Lommel: ‘Binnenkort draag ik dit shirt’

Done deal: Jonge Braziliaan trekt naar Lommel: ‘Binnenkort draag ik dit shirt’

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 11:30ma 10-08-2020 om 11:30

Laatste update: zaterdag 12 september 2020 om 11:05za 12-09-2020 om 11:05

De overname door Manchester City heeft heel wat zaken veranderd bij Lommel SK. City kan de Limburgers aan buitenlandse talenten helpen. Caio Roque kan één van die talenten worden, weet Het Belang Van Limburg. 

Roque is een achttienjarige linksachter die momenteel nog actief is bij Flamengo in zijn thuisland, al maakte hij zijn profdebuut daar nog niet. City Football Group, de eigenaar van Lommel, zou nu een akkoord naderen met Flamengo. Bij Lommel zou Roque dan de concurrentie moeten aangaan met twee andere nieuwkomers: Kis en Vandersmissen.

Deze week zou ook nog Manfred Ugalde moeten aankomen, een achttienjarige centrumspits uit Costa Rica. Daarnaast haalt Lommel ook de Algerijn Ishak Boussouf nog binnen. Op 24 augustus begint Lommel aan de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen promovendus Seraing. Door de inbreng van City liggen de ambities van Lommel nu veel hoger dan vorig seizoen. 

Update: Lommel lijkt de jonge Braziliaan Caio Roque binnen te hebben. De 18-jarige linksachter van Flamenog laat zich op Twitter uit over de 3-2 gewonnen wedstrijd van Lommel tegen Lierse Kempenzonen. ‘Goed gedaan, binnenkort draag ik dit shirt!’, klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws