Harde uithaal naar PSG: Dit is niet professioneel, niet correct, niet respectvol

Harde uithaal naar PSG: "Dit is niet professioneel, niet correct, niet respectvol"

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 09:25ma 10-08-2020 om 09:25

Het komt niet meer goed tussen Thomas Meunier en Leonardo. De Rode Duivel houdt een katerig gevoel over aan zijn laatste weken in dienst van Paris Saint-Germain en haalt opnieuw uit.

Meunier en Leonardo gooiden eind juli al met modder naar elkaar in de Duitse en Franse pers, maar de Belg is nog niet klaar met de technisch directeur van PSG. "Ik ging in Dortmund bijna op mijn knieën om toestemming te krijgen om alsnog de Champions League-campagne met PSG te mogen afwerken. Zo kon ik een punt zetten achter mijn avontuur in Parijs", steekt Meunier van wal tegenover RTBF.

Leonardo beloofde in gesprek te gaan met Dortmund. "Maar wat lees ik even later in de pers? Dat ik niet wil verlengen bij PSG... Dat het me niet zou interesseren. Een beetje ondankbaar, toch? Het feit dat PSG geen akkoord vond met Dortmund, wil niet zeggen dat ik weigerde te verlengen."

Geen voorstel
"Ik kreeg niet eens een voorstel, want eerst moesten mijn oude club en mijn nieuwe club een deal sluiten", briest Meunier. "De communicatie van Leonardo, want hij beheerde dit dossier, was dus niet correct. Nu, na die hele hetze, is het voor mij wel duidelijk: PSG wilde gewoon niet dat ik bleef."

Meunier kreeg uiteindelijk via een e-mail te horen dat hij niet meer welkom was in Parijs. "Nogal laf... Ik viel bijna op de grond. Dit is niet professioneel, niet correct, niet respectvol. PSG vond geen akkoord met Dortmund, dus werd de schuld maar in mijn schoenen geschoven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zal Meunier slagen bij Dortmund?

(288 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws