Interesse van Sevilla en Rennes, maar Lucumi aast niet op vertrek bij Genk

Interesse van Sevilla en Rennes, maar Lucumi aast niet op vertrek bij Genk

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 20:00zo 09-08-2020 om 20:00

Bij KRC Genk heeft Jhon Lucumi zich afgelopen seizoen flink in de belangstelling gespeeld. Onder andere Sevilla en Stade Rennes tonen naar verluidt interesse. Verlaat de Colombiaan Genk deze zomer nog?

Genk is niet van plan om Lucumi te laten gaan. Lucumi sluit een vertrek niet uit, maar aast ook niet meteen op een transfer. "Ach, ik concentreer me maar op één zaak: een goeie start met Genk", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

"Geruchten zijn er altijd en op termijn is het de bedoeling om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Maar die volgt vanzelf, als ik hier goed presteer. Wanneer er een concrete aanbieding is, zullen we die evalueren. Op dit ogenblik zou ik niet weten waarom ik hier niet nog een seizoen zou voetballen", klinkt het.

Lucumi heeft bij Genk wel al heel wat bereikt: een titel en de Champions League gespeeld. "En dan? Ik wil opnieuw een prijs. De beker of, waarom niet, een nieuwe titel. Samen met twee landgenoten, dat zou het heel speciaal maken. Er is hier nog genoeg te doen", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws