Hittegolf bij start Jupiler Pro League: Afspraak tussen ref en beide teams

Hittegolf bij start Jupiler Pro League: "Afspraak tussen ref en beide teams"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 07:46za 08-08-2020 om 07:46

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 07:52za 08-08-2020 om 07:52

Komend weekend start het nieuwe voetbalseizoen in de Jupiler Pro League. De enorme hitte zal het de spelers niet gemakkelijk maken, zéker niet tijdens de namiddagwedstrijden op zaterdag en zondag. Toch is de Pro League niet van plan om wedstrijden uit te stellen.

Referee Office geeft aan dat er wel extra drankpauzes toegestaan zijn. "Bij hoge temperaturen kan de scheidsrechter één drankpauze per helft toestaan. Dat wordt voor de wedstrijd besproken met beide elftallen en de scheidsrechter. Zowel de beide elftallen als de scheidsrechter moeten akkoord gaan", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Club Brugge-Charleroi (zaterdag 16.30 uur), STVV-KAA Gent (zondag 13.30 uur) en Zulte Waregem-KRC Genk (zondag 16 uur) worden wellicht gespeeld bij (meer dan) 35 graden. Toch is een wijziging van het aanvangsuur niet aan de orde. Dat werd zo afgesproken met Eleven Sports, dat de TV-rechten van het Belgisch voetbal bezit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws