SELECTIE: Leko rekent opnieuw op Lamkel Zé, nog geen concurrentie voor Butez

SELECTIE: Leko rekent opnieuw op Lamkel Zé, nog geen concurrentie voor Butez

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 17:48vr 07-08-2020 om 17:48

Na de bekertriomf op de Heizel zijn de spelers en staf van Royal Antwerp FC stilaan neergedaald van hun roze wolk. Dat zal ook moeten, want zaterdagavond staat al het eerste competitieduel op het menu, een thuismatch tegen Royal Excel Moeskroen. Ivan Leko selecteerde twintig namen.

De verrassing van de chef voor de finale, Didier Lamkel Zé, is opnieuw van de partij. Voor het overige zal Leko beroep doen op vijf zomeraanwinsten: Frank Boya, Jean Butez, Nill De Pauw, Birger Verstraete en Louis Verstraete (teruggekeerd van een uitleenbeurt aan KV Oostende). Dat zal ongetwijfeld deugd doen, want in de bekerfinale mochten zij nog niet aantreden.

Doelman Butez kan op zijn beide oren slapen. Concurrent Alireza Beiranvand, die pas later toekwam, is er immers nog niet bij. Of verrast Leko vriend en vijand door bekerkeeper Davor Matijas te laten staan? Wie wel ontbreekt in de Antwerp-selectie, is Ivo Rodrigues. Die viel vorige zaterdag nog in. Mogelijk kampt hij met een blessure. Van de huidige twintig namen moeten er nog twee afvallen voor het wedstrijdblad.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws