Een seizoen als vorig jaar wordt moeilijk, het linkerrijtje is al goed

"Een seizoen als vorig jaar wordt moeilijk, het linkerrijtje is al goed"

Voor KV Mechelen start zondag het seizoen met een thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht. Na de twee voorbije seizoenen hoopt paars-wit zich te revancheren. Maar bij Mechelen is men klaar voor de komst van Anderlecht.

Vorig seizoen maakte Malinwa Anderlecht het leven zuur. Lucas Bijker kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de komst van paars-wit. "Vorig jaar speelden we uit bij Anderlecht gelijk en thuis wonnen we, dus ik denk dat we niet bang voor Anderlecht hoeven te zijn", stelt Bijker bij Omroep Friesland.

"Wij zijn klaar voor de competitiestart. We hebben natuurlijk een vrije lange voorbereiding gehad, maar dat is logisch door de omstandigheden. Het gaat wel even anders worden, zo zonder publiek. Dat is jammer, maar het is fijn dat het voetbal weer begint. Het gaat weer ergens om. Daar doe je het voor", stelt de Nederlander.

Mechelen stond vorig seizoen op het punt om Play-Off 1 te halen. "Ik denk niet dat het reëel is, dat we dat weer gaan halen. Zo een jaar maak je maar één jaar mee. Als we het linkerrijtje halen, hebben we het goed gedaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie