‘Club Brugge heeft Porozo (20) in het vizier, concurrentie van Ajax en Getafe'

‘Club Brugge heeft Porozo (20) in het vizier, concurrentie van Ajax en Getafe'

07-08-2020 08:15 Laatste update: 08:45
12

Club Brugge leent Siemen Voet met aankoopoptie uit aan KV Mechelen, maar dat betekent niet dat het verdedigende compartiment van de landskampioen compleet is. In dat opzicht heeft Blauw-Zwart Jackson Porozo in het vizier. Dat weet Pucela Fichajes.

De 20-jarige verdediger is bijna einde contract bij Santos, waar de jonge Ecuadoriaan zijn contract niet wenste te verlengen. Verschillende Europese clubs hebben Porozo inmiddels op het verlanglijstje staan. Naast Club Brugge worden ook AFC Ajax, Real Valladolid en Getafe genoemd als mogelijk bestemmingen.

Bij Club Brugge is een extra verdediger geen overbodige luxe. Matej Mitrovic ligt nog een poos in de lappenmand, terwijl Voet de overstap naar Mechelen maakte. Porozo binnenhalen wordt echter geen sinecure, want vooral Valladolid is concreet. De Spaanse club nam al contact met zijn entourage.

Intussen maakt Club Brugge zich op voor de start het nieuwe seizoen. Blauw-Zwart opent deze jaargang tegen Sporting Charleroi. De landskampioen kan zo meteen de verloren bekerfinale meteen van zich afschudden.

No Poll