'Balotelli kan volgend seizoen aantreden in de Champions League'

'Balotelli kan volgend seizoen aantreden in de Champions League'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 21:12di 04-08-2020 om 21:12

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 21:13di 04-08-2020 om 21:13

Mario Balotelli staat mogelijk voor een opvallende transfer. De 29-jarige aanvaller is nadrukkelijk in beeld bij CFR Cluj, melden zowel Italiaanse als Roemeense media.

Balotelli ligt op ramkoers bij Brescia, dat dit seizoen degradeerde uit de Serie A. De Italiaanse club beweerde dat het 'enfant terrible' niet kwam opdagen voor trainingen en veel te zwaar was. Daar kwam een ruzie over het salaris bovenop. Balotelli eiste zijn volledige honorarium voor maart te ontvangen, maar Brescia zit in de financiële problemen door de coronacrisis. 

De 36-voudig Italiaans international beweerde op zijn beurt, via zaakwaarnemer Mino Raiola, dat hij als enige niet wordt getest op het coronavirus bij Brecia. De club beschuldigde hem van laster en kondigde al juridische stappen aan. Mogelijk biedt Cluj nu een uitweg. Die club werd maandag voor het derde jaar op rij kampioen van Roemenië, waardoor het zich plaatste voor de voorrondes van de Champions League. 

Volgens Italiaanse media zijn de gesprekken tussen Cluj en Balotelli al in een vergevorderd stadium. Balotelli keerde vorige zomer nog terug naar zijn thuisland om zijn in het slop geraakte carrière nieuw leven in te blazen. Daar slaagde hij niet in. De spits scoorde in negentien competitieduels slechts vijf keer. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws