Gheysens bewierookt D'Onofrio: Er stond een echte ploeg op het veld

Gheysens bewierookt D'Onofrio: "Er stond een echte ploeg op het veld"

Gepubliceerd: zondag 2 augustus 2020 om 18:36zo 02-08-2020 om 18:36

Paul Gheysens heeft zaterdagavond zijn eerste prijs gepakt met Royal Antwerp FC. De Great Old won in een leeg Koning Boudewijnstadion de bekerfinale tegen Club Brugge met 1-0. Gheysens droeg de zege op aan de Antwerp-fans en stak een pluimpje op de hoed van Luciano D’Onofrio.

"De mooie stad Antwerpen maakt moeilijke tijden mee", vertelde de Antwerp-voorzitter aan Het Laatste Nieuws. "De stad verdient het om een klein beetje opgebeurd te worden, dus het is heel mooi dat we hen dat kunnen gunnen. Deze zege is heel belangrijk in het project waar we aan bezig zijn - zonder heel veel geld uit te geven. Dit geeft een boost."

Gheysens stak ook een pluimpje op de hoed van sportief directeur Luciano D’Onofrio, de architect van de ploeg van Antwerp. "Hij kent alle spelers. Hij weet hoe hij een team bij elkaar brengt, zonder veel uit te geven. Dat heb je vandaag ook gezien, er stond een echte ploeg op het veld. We mogen tevreden zijn. Nu een klein feestje? Nee, wij gaan naar huis. De spelers en de fan, zij moeten feesten. Maar ze mogen niet overdrijven", besloot Gheysens.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws