Refaelov: 'Eeuwig respect voor Club Brugge, maar goal niet vieren zou fake zijn'

Refaelov: 'Eeuwig respect voor Club Brugge, maar goal niet vieren zou fake zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 08:45za 01-08-2020 om 08:45

Antwerp staat zaterdag tegenover Club Brugge. Voor Lior Refaelov ook een beetje zijn Club Brugge. De Israeliër kroonde er zich tot een clubicoon met zijn bekende 'goal van Refaelov'. Krijgen we dat zaterdag in de bekerfinale ook te zien?

Bij een nieuwe 'goal van Refaelov' zal de middenvelder alvast vieren. "Ja. Mijn respect voor Club Brugge is eeuwig, maar een goal in de bekerfinale niet vieren, zou fake zijn. Ook al is het moeilijk een doelpunt te vieren zonder supporters", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

In 2015 trok Refaelov zijn shirt uit bij het vieren. "Ik wilde tonen dat het shirt van Club Brugge na al die jaren eindelijk weer een prijs won. Ik heb dat doelpunt al zo vaak opnieuw gezien. Het is een van de mooiste momenten van mijn carrière, misschien wel het allermooiste", geeft hij aan.

Inmiddels is dat doelpunt vereeuwigd in een foto die hij gekregen heeft van Club Brugge. "Ik krijg het niet dagelijks onder ogen. Het krijgt na mijn carrière een mooie plaats, maar nu staat het in onze dressing met een doek erover. Het roept wel altijd emoties op. Pure blijdschap, eigenlijk", aldus Refaelov.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie wint de bekerfinale?

(304 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws