'Lille gaat dan toch overstag en krikt derde bod voor David gevoelig op'

'Lille gaat dan toch overstag en krikt derde bod voor David gevoelig op'

Gepubliceerd: vrijdag 31 juli 2020 om 11:42vr 31-07-2020 om 11:42

Laatste update: vrijdag 31 juli 2020 om 12:03vr 31-07-2020 om 12:03

De betrekkingen tussen KAA Gent en Lille OSC zijn bijzonder gespannen, maar daar zou zomaar verandering in kunnen komen. Na twee afgewezen aanbiedingen heeft de Noord-Franse subtopper nu een derde voorstel klaar. Het zou haar bod verhogen naar 30 miljoen euro.

La Voix du Nord weet dat Lille David maar niet uit het hoofd krijgt. Na intern overleg heeft de club beslist om haar bod op David nog wat te verhogen. Met 30 miljoen zou het Canadese goudhaantje alvast de duurste uitgaande transfers ooit worden in onze competitie.

Eerder probeerde Lille Gent al te overtuigen met boden van 25 en 27 miljoen, telkens plus een bonussysteem. Die extraatjes achtte Ivan De Witte en Michel Louwagie echter niet voldoende haalbaar, waardoor het uiteindelijk bedrag aan de lage kant zou uitvallen. Nu opteert Lille voor een vaste som, zonder bonussen dus.

Toch is het allerminst zeker of de Buffalo's nu wél overtuigd zullen zijn. Voorzitter De Witte liet eerder al verstaan dat hij David eigenlijk liefst van al aan boord houdt. Gent heeft komend seizoen haar zinnen op de landstitel gezet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou jij David voor 30 miljoen laten gaan?

(462 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws