'Nog één Belgische club blijft hopen op de komst van Chadli'

'Nog één Belgische club blijft hopen op de komst van Chadli'

23-07-2020 19:04
17

Nacer Chadli wordt al een hele poos gelinkt aan een vertrek bij AS Monaco, maar heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. Verschillende Belgische clubs toonden interesse, maar ook die interesse is op één club na flink geminderd.

Onder andere Club Brugge, RSC Anderlecht en Antwerp FC toonden interesse om Chadli in te lijven. Voor paars-wit is Chadli veel te duur, terwijl Chadli bij Club Brugge maar één van de vele namen op een lijst van potentiële aanwinsten is. De kans is dan ook klein dat één van die clubs de bestemming van Chadli wordt.

Volgens Het Laatste Nieuws toont Antwerp wel nog steeds grote interesse om Chadli in te lijven. Het polste al zeer voorzichtig bij AS Monaco en Chadli en lijkt overtuigd om de Rode Duivel toch nog in huis te halen.

Vooral AS Monaco lijkt nog spelbreker te kunnen worden. Chadli heeft nog maar een contract voor één seizoen bij Monaco, maar de Monegasken zijn niet bereid Chadli zomaar te laten gaan. Het vraagt nog enkele miljoenen euro's voor de Rode Duivel, wat Antwerp voorlopig niet bereid is om te geven aan hem.