Ultra’s PSG reageren na Waasland-Beveren: “Geen slechte wil van onze kant”

Ultra’s PSG reageren na Waasland-Beveren: “Geen slechte wil van onze kant”

20-07-2020 15:46
1

Waasland-Beveren was geen partij voor het sterrenensemble van Paris Saint-Germain en ging met 7-0 onderuit. De ultra’s van de Franse club hielden zich echter niet aan de coronaregels.

“We hebben het onderschat”, zegt Romain Mabille, de voorzitter van het Collectif Ultras Paris (CUP) aan Le Parisien. “We hebben te veel enthousiasme losgelaten tijdens de match. We zijn er jammer genoeg niet in geslaagd om dit op een veilige manier te doen, maar we zijn niet onverantwoord. We hebben er wekenlang over gesproken hoe we dit gingen aanpakken, dus er was geen slechte wil van onze kant.”

Nu wordt het afwachten of er supporters aanwezig mogen zijn in de oefenpot tegen Celtic. “We wilden gewoon allemaal opnieuw samenkomen en plezier maken. PSG en wij hebben verschillende dingen over het hoofd gezien en een aantal zaken onderschat, maar ik denk dat we dinsdag weer terug gaan komen.”

“We zullen proberen om te bewijzen dat we in staat zijn om ons verantwoordelijk te gedragen, zelfs als de sfeer er dan onder lijdt. De club wil graag dat we alle instructies opvolgen. Dat kan en we zijn op dit moment op zoek naar de beste manier om dat te realiseren. We willen niet ongehoorzaam zijn”, aldus Mabille.