Update: 'KAA Gent verhoogt bod op gegeerde spits naar zes miljoen euro'

Update: 'KAA Gent verhoogt bod op gegeerde spits naar zes miljoen euro'

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 07:45vr 10-07-2020 om 07:45

Laatste update: woensdag 15 juli 2020 om 08:45wo 15-07-2020 om 08:45

KAA Gent haalde al verschillende nieuwkomers in huis, maar het huiswerk is nog niet af. Het Nieuwsblad schrijft namelijk dat de Buffalo's hun zinnen gezet hebben op Eldor Shomurodov (25), een Oezbeekse spits die uitkomt voor FK Rostov.

Naar verluidt heeft Gent een bod van vijf miljoen euro neergelegd voor de 25-jarige aanvaller. Rostov lachte het voorstel echter weg, want zij eisen het dubbele. De kans is klein dat de Buffalo's hoger zullen gaan voor Shomurodov. Bij Gent speurt men de markt verder af op zoek naar een betaalbare spits.

Het is best begrijpelijk dat Gent geen risico’s neemt, want de aanvaller ligt nog tot 2024 vast bij Rostov. Bovendien liggen de lonen in de Russische competitie al vrij hoog, waardoor Gent zich niet blauw wil betalen voor Shomudorov. Het afgelopen seizoen was de Oezbeeks international goed voor elf doelpunten en zeven assists.

Update: KAA Gent geeft niet op in de strijd om Shomudorov. De Buffalo's verhoogden volgens Het Nieuwsblad hun bod tot zes miljoen euro. De kans dat Rostov hierop ingaat, blijft echter klein. Het toont echter wel dat Gent de aanvaller niet zomaar laat schieten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws