Daar zijn ook de nieuwe shirts van STVV: 'Een stap voorwaarts'

Daar zijn ook de nieuwe shirts van STVV: 'Een stap voorwaarts'

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 10:57do 09-07-2020 om 10:57

De meeste Jupiler Pro League-clubs hebben hun nieuwe uitrusting voor het seizoen 2020 – 2021 al bekendgemaakt. Nu zijn ook de nieuwe shirt van STV gelanceerd.

Vanaf dit seizoen kleedt Macron STVV. De kledinggigant staat ook in voor de shirts van Club Brugge. Het thuisshirt van STVV wordt dit jaar gekenmerkt door de veren van een kanarie. 'Het lichtgeel en donkergeel kleurenspel zorgt voor een nieuwe toets op het shirt. Ook de grijze keeperstenue kent hetzelfde design', klinkt het bij de Kanaries.

"Een sprong voorwaarts, dat is het concept van het thuisshirt", aldus Ryota Sakae, ontwerper van het design. "De afgelopen seizoenen waren een uitdaging. Vanaf het komende seizoen willen we samen met STVV een sprong voorwaarts maken. De veren van de Kanarie staan symbool voor de vleugels die het team zullen helpen verder te groeien."

Het uitshirt van STVV heeft dan weer hetzelfde design als de uitrusting van het seizoen 2019 – 2020. Het stond al vast dat dit concept twee jaar achtereen zou behouden worden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws