“De top vier lijkt mij een droom, streven naar top acht”

“De top vier lijkt mij een droom, streven naar top acht”

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 19:32ma 06-07-2020 om 19:32

KV Mechelen stond vorig seizoen op de rand van Play-Off 1 toen de coronacrisis uitbraak. Bij Malinwa is de voorbereiding op het nieuwe seizoen volop bezig. Mechelen wil er nu weer staan, maar in het AFAS Stadion blijft men realistisch.

"Onze ambities? We proberen harder te werken om zo even goed of zelfs beter te kunnen doen dan vorig seizoen. We streven ernaar om de top 8 te halen. De top 4 lijkt mij een droom, als je kijkt naar de investeringen van de andere teams. Wij willen strijden voor de top 8. Dat moet onze ambitie zijn", stelt trainer Wouter Vrancken bij Sporza.

De kans dat Mechelen zelf nog veel gaan investeren de komende weken, lijkt klein. "Ik ben ook tevreden over de kern. De belangrijkste posities waar we iemand nodig hadden, zijn al ingevuld met Coucke en Bushiri. Voor de rest zien we wel wat er nog kan volgen. Als trainer wil je er altijd nog wel iemand bij, maar niet om er gewoon nog iemand bij te hebben. Dat moet iemand zijn met kwaliteiten en die ook binnen de groep past."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws