Teken aan de wand: 'Gerkens en Trebel spelen niet en mogen Anderlecht verlaten'

Teken aan de wand: 'Gerkens en Trebel spelen niet en mogen Anderlecht verlaten'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 08:00ma 06-07-2020 om 08:00

RSC Anderlecht verloor zijn eerste oefenwedstrijd tegen Sporting Charleroi met 0-1, maar toch viel er positief nieuws te rapen met de comeback van Landry Dimata. Verder viel de afwezigheid op van Pieter Gerkens en Adrien Trebel.

Beide middenvelders zijn overbodig bij Anderlecht, aldus Het Nieuwsblad. Manager Mogi Bayat, die de belangen van Trebel en Gerkens behartigt, was een aandachtig toeschouwer tegen Charleroi. De spelersmakelaar zag zijn poulains echter niet aan het werk. Bij Anderlecht kwamen ook Wellenreuther, Vranjes en Vanden Borre niet aan spelen toe.

Trebel mag al sinds vorig jaar weg, maar geen enkele club lijkt het contract van de Fransman te willen afkopen. Bij Anderlecht strijkt de linksvoetige middenvelder circa drie miljoen euro per jaar op, terwijl hij nog tot 2023 onder contract ligt in het Lotto Park. Gerkens mag dan weer relatief goedkoop vertrekken, maar de interesse in hem is op dit moment miniem.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een topseizoen van Lukaku! De Rode Duivel was woensdag goed voor zijn 30ste doelpunt! #Lukaku #Inter #Internazionale #RodeDuivels #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #RomeluLukaku

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws