Vermaelen (34) begint opnieuw in Japan: Het was een moeilijke situatie

Vermaelen (34) begint opnieuw in Japan: "Het was een moeilijke situatie"

Gepubliceerd: vrijdag 3 juli 2020 om 12:00vr 03-07-2020 om 12:00

Laatste update: vrijdag 3 juli 2020 om 12:13vr 03-07-2020 om 12:13

Ook in Japan wordt er deze week opnieuw gevoetbald. Thomas Vermaelen komt opnieuw in actie met Vissel Kobe. De inmiddels 34-jarige verdediger is gemotiveerder dan ooit, vertelt hij op de site van voetbalassociatie AFC.

"De situatie is heel moeilijk geweest", geeft Vermalen toe. "Maar je kan zeggen dat we veel tijd hebben gehad om ons voor te bereiden op de herneming. We mochten wel buiten om te lopen, dus we zijn wel actief gebleven."

Vermaelen is blij dat hij zijn voetbalschoenen weer aantrekt. "Weer kunnen voetballen, dat betekent veel voor mij. Ik heb het echt gemist. Natuurlijk moet dat zonder fans gebeuren, het wordt hoe dan ook raar. De sfeer gaat anders zijn, maar we zijn alvast blij dat we terug competitie kunnen spelen."

Het huidige seizoen van de J-League werd na amper één speeldag stilgelegd. Nu moeten dus veel wedstrijden op korte tijd worden afgewerkt. "We kunnen mooie dingen realiseren als we constant blijven doorheen het seizoen. Het wordt moeilijk, we moeten fris blijven in het hoofd en onthouden dat alles mogelijk is. We moeten elke match spelen om te winnen en zien waar het ons brengt."

Vissel Kobe speelt zaterdag in eigen huis tegen Sanfrecce Hiroshima.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Vermaelen mee naar het EK 2021?

(42 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws