'Anderlecht wil intensiever onderhandelen met PSV, ook gesprekken met Man City'

'Anderlecht wil intensiever onderhandelen met PSV, ook gesprekken met Man City'

24-06-2020 07:00
10

RSC Anderlecht wil zich absoluut versterken met een centrale verdediger. Voor die positie heeft paars-wit van Derrick Luckassen een absolute prioriteit gemaakt. Volgens Het Laatste Nieuws zou zijn komst zowel voor PSV als Anderlecht een goede zaak zijn.

Luckassen kwam het voorbije halfjaar op huurbasis uit voor Anderlecht. De aankoopoptie van vijf miljoen euro bleek echter te hoog gegrepen, zelfs al was de Nederlander steeds een basisspeler. Luckassen keert normaliter terug naar PSV, maar daar wil hij dan weer weg. Daarom zal Anderlecht een level hoger schakelen.

'Anderlecht wil deze week de gesprekken met de Eindhovense club intensifiëren. Bovendien voelde hij zich het afgelopen seizoen thuis in Brussel en was hij geliefd bij de achterban. Een win-win-win voor alle partijen mocht het tot een akkoord komen', aldus de krant.

Verder praat Anderlecht ook nog met Manchester City over een nieuwe uitleenbeurt van Philippe Sandler, al verlopen die onderhandelingen een pak moeizamer. Aan Vincent Kompany om met een charmeoffensief zijn ex-club te overtuigen. Naast Luckassen en Sandler heeft Anderlecht nog een paar namen op de lijst staan.