Moeder van veldbestormer FC Barcelona: Ik ben verwoest en gebroken

Moeder van veldbestormer FC Barcelona: "Ik ben verwoest en gebroken"

16-06-2020 11:43 Laatste update: 11:44
6

De jonge fan van Lionel Messi die tijdens het spookduel tussen Real Mallorca en FC Barcelona het veld bestormde, heeft flink wat teweeg gebracht in Spanje. De moeder van de jongen, die een gerechtelijke straf boven het hoofd hangt, stond maandag in tranen de pers te woord.

"Ik ben verwoest en gebroken, ik weet niet wat er nu gaat gebeuren. Dit is niet makkelijk", zei de emotionele moeder in gesprek met Deportes Cuatro. "Mijn kind wist niet wat hij aan het doen was." De jongen krijgt een boete van minimaal 2000 euro. "Ik ben een alleenstaande moeder met drie kinderen en een slechte financiële situatie. Hij zal de hele zomer werken om de boete te betalen."

De veldbestormer kan ook een flinke straf van zijn moeder verwachten. "Ik was erg boos op hem. Hij wordt gestraft. Mijn zoon is nog steeds een kind en hij is beïnvloed door zijn vrienden, maar ik neem mijn verantwoordelijkheid.

De tiener klom zaterdag bij het duel van Barcelona over het hek om een foto met Messi te maken. "Ik kwam eerst Jordi Alba tegen, dus maakte ik een selfie met hem. Daarna ging ik naar Messi. Ik riep: Messi, een foto! Messi, een foto! Maar vanwege het virus wilde hij niet. Van de politie moest ik alle foto's uiteindelijk verwijderen."