Werner moet ervoor zorgen dat Liverpool daar spijt van krijgt

"Werner moet ervoor zorgen dat Liverpool daar spijt van krijgt"

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 11:18za 06-06-2020 om 11:18

Jamie Redknapp vindt dat Timo Werner een signaal af moet geven aan Liverpool. The Reds wilden de Duitse spits, maar hebben de strijd verloren van Chelsea. 

Chelsea bleek wel bereid om de afkoopsom te betalen. Liverpool wilde dat naar verluidt niet. "Hij moet ervoor zorgen dat Liverpool daar spijt van krijgt", zegt Redknapp, oud-voetballer, zoon van Harry Redknapp, tegen Football London. "Of hij moet ze in ieder geval laten denken: hadden wij hem maar gehaald. Liverpool heeft misschien gedacht dat hij de balans zou verstoren. Is het het risico waard om nog een speler te halen? Ze hebben al drie wereldspelers die nauwelijks geblesseerd zijn, waarom dan de balans verstoren?"

Redknapp vraagt zich af voor wie Werner zou moeten spelen. "Het is een heel goede speler, maar we weten niet of hij beter is dan Mané, Firmino of Salah. Hij is een van de beste spitsen ter wereld, dus hij gaat niet ergens heen om daar tweede keuze te zijn. Of ze spijt krijgen? Ik weet het niet."

Dat Werner voor Chelsea heeft gekozen, zegt Redknapp iets. "Het is een geweldige aankoop. Ze hebben Hakim Ziyech gehaald en ook hij lijkt een goede aankoop. Frank Lampard bouwt een goed, jong nieuw elftal. Tammy Abraham heeft het voorin goed gedaan, maar kan overal voorin spelen. Het laat zien dat ze met goede dingen bezig zijn bij Chelsea."

"Als ze hem kunnen halen zonder dat duidelijk is of Chelsea Champions League gaat spelen, laat dat zien dat hij erg onder de indruk is van wat Frank en Chelsea momenteel aan het doen zijn. Hij ziet ook dat Willian en Pedro aflopende contracten hebben en denkt dat hij basisspeler kan worden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws