'Chelsea wil Tielemans-ploegmaat Chilwell, maar moet flink in buidel tasten'

'Chelsea wil Tielemans-ploegmaat Chilwell, maar moet flink in buidel tasten'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 21:44vr 05-06-2020 om 21:44

Chelsea wil serieus werk maken van de komst van Ben Chilwell, maar Leicester City vraagt de hoofdprijs. The Foxes vragen een Harry Maguire-achtig bedrag voor de linksback.

Dat melden kwaliteitskranten The Guardian en The Telegraph. Chilwell is de eerste optie voor Chelsea-manager Frank Lampard. Mocht de 23-jarige Brit niet haalbaar zijn, dan is Ajax-speler Nicolas Tagliafico een alternatief. Hij kost naar verluidt maar 25 miljoen euro.

Lampard heeft bij de directie van Chelsea aangedrongen op de komst van Chilwell. De speler wil zelf graag de overstap maken naar Stamford Bridge en de onderhandelingen tussen Chelsea en Leicester zijn al in volle gang, maar toch is een overgang allerminst zeker. Omdat Leicester zoveel geld vraagt bestaat de kans dat Chelsea ergens anders gaat kijken. 

Leicester wil Chilwell niet verkopen, maar de club lijkt met dat statement een onderhandelingspositie in te nemen. The Telegraph en The Guardian weten dat de club wel degelijk bereid is om mee te werken, mits Chelsea een bedrag op tafel legt dat in de buurt komt van het bedrag dat Harry Maguire opgeleverd heeft. De verdediger verkaste voor ongeveer 85 miljoen euro naar Manchester United. Er wordt nu gesproken over zestig miljoen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws