Makelaar De Bruyne over transfer: Zou van slechte smaak getuigen

Makelaar De Bruyne over transfer: "Zou van slechte smaak getuigen"

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 12:33do 04-06-2020 om 12:33

Speelt Kevin De Bruyne ook volgend seizoen nog voor Manchester City? Er hangt de club een Europese schorsing boven het hoofd, maar zaakwaarnemer Patrick De Koster wil geen impulsieve beslissingen nemen. Dat zegt hij aan RTBF.

"In de eerste plaats weten we dat Manchester City beroep heeft aangetekend bij het TAS tegen die sanctie. We hebben een relatie van wederzijds vertrouwen met de club. We gaan er in alle openheid over spreken, maar pas als de tijd rijp is. Gezien de huidige situatie zou het van slechte smaak getuigen om nu te praten over zijn contract, zijn salaris of over een transfer."

Bij Manchester City is hij in ieder geval gelukkig. "Zijn relatie met coach Guardiola is fantastisch. Ze hebben wederzijds respect, zoals met bondscoach Roberto Martinez. Dat zijn de twee beste trainers die hij ooit heeft gehad, hij vindt dat oprecht. Bij Kevin is de menselijke factor altijd het meest belangrijk, los van het voetbal."

De Bruyne heeft bij Manchester City nog een contract lopen voor de komende drie jaar. Mogelijk gaat Manchester City dat contract openbreken, want De Bruyne verdient 'slechts' 350.000 euro per week. Daarmee zit hij niet bij de grootverdieners in de Premier League. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws