Mysterieuze Bölöni doet beklag na vertrek bij Antwerp: Interne provocaties

Mysterieuze Bölöni doet beklag na vertrek bij Antwerp: "Interne provocaties"

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 17:59ma 25-05-2020 om 17:59

Na drie seizoenen is het verhaal van Laszlo Bölöni bij Antwerp afgelopen. De Roemeense trainer kende periodes met ups en downs bij The Great Old. Een deel van die downs komen volgens Bölöni deels door een slechte invloed van binnen de club zelf.

Bij Antwerp kende Bölöni meermaals enkele conflicten met spelers binnen zijn eigen spelersgroep. Zo waren er aanvaringen met Didier Lamkel Zé, Dieumerci Mbokani, Jelle Van Damme, … "Die zijn eigen aan een groep, ook bij Antwerp", vertelt Bölöni aan Het Laatste Nieuws. "Al bij al hebben we ze goed gemanaged. Moeilijker had ik het met de provocaties die ons parten speelden", geeft de coach aan.

Bölöni was naar verluidt niet door iedereen even geliefd bij Antwerp. "De te verwachten uitlokkingen door tegenstanders of supporters van de opponent kon ik wel plaatsen. Maar er waren ook interne provocaties, en dat om de grootste stommiteiten", vertelt Bölöni zonder namen te noemen.

"Je denkt misschien aan de vele schermutselingen met Didier, maar ik spreek nu niet over de kleedkamer. Geloof me, het zijn provocaties die er misschien wel toe geleid hebben dat we dit seizoen vierde en niet tweede zijn geworden. Nog maar eens is gebleken dat de interne vijand altijd de gevaarlijkste is", aldus Bölöni.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws