De Vlieger heeft het laatste woord in Twitter-relletje met Lierse-Kempenzonen

De Vlieger heeft het laatste woord in Twitter-relletje met Lierse-Kempenzonen

Gepubliceerd: woensdag 29 april 2020 om 21:44wo 29-04-2020 om 21:44

Laatste update: donderdag 30 april 2020 om 15:43do 30-04-2020 om 15:43

Bij Lierse-Kempenzonen is men niet helemaal tevreden met de uitspraken van Geert De Vlieger. De fusieclub haalde op Twitter flink uit naar de ex-doelman.

Eerder deze week gaf Lierse-Kempenzonen aan dat het aast op een licentie uit 1B. Uitspraken waar De Vlieger zich niet in kon vinden. Op Twitter haalde hij flink uit naar de club en beschuldigde hij Lierse-Kempenzonen van grootheidswaanzin.

Die tweet hebben ze ook bij de club gelezen. De Vlieger werd van antwoord gediend met een filmpje uit de geschiedenis van Lierse. Zo werden de doelpunten uit een 5-1 overwinning tegen RSC Anderlecht van 1997, toen De Vlieger in doel stond bij de Brusselaars, in een filmpje gegooid. Het bijschrift was duidelijk: 'Altijd welkom op het Lisp, Geert', klonk het.

UPDATE: De Vlieger is op zijn beurt ook in het voetbalarchief gedoken en nam het laatste woord in het Twitterrelletje met Lierse-Kempenzonen. De oud-doelman kwam namelijk met een persbericht over het faillissement van Lierse SK. 'Archief is inderdaad soms handig', schreef De Vlieger.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws